lunes, 17 de diciembre de 2012

Aprenent amb Twitter



Twitter és una xarxa social que permet enviar i llegir missatges, reflexions, idees, frases célebre, etc. de manera oberta i amb una longitud màxima de 140 caràcters. Aquests s’anomenen tweets, tuits o piulades i apareixen en la pàgina principal de l’usuari i també són enviades als usuaris que han decidit seguir-te a Twitter. Què és això de que hi ha usuaris que et segueixen? Es tracta de quan a un usuari li agraden els tweets que publiques a la teva pàgina aquest té l’opció de seguir-te, que se li diu “follow”. Igual que tu també tens la opció de seguir a altres usuaris.

La pàgina principalment és pública però pots decidir fer-la privada i que només ho vegin els teus amics. O també tens la possibilitat d'enviar missatges directes al usuari però això requereix que aquest et segueixi.
A més pots trobar tweets més fàcilment amb paraules clau anomenades #hashtag, que agrupa els missatges sobre els mateix tema. També podem utilitzar el Twubs, que és una eina que ens permet buscar etiquetas a Twitter.
A més pots trobar tweets més fàcilment amb paraules clau anomenades #hashtag, que agrupa els missatges sobre els mateix tema. També podem utilitzar el Twubs, que és una eina que ens permet buscar etiquetas a Twitter. I els deu hashtags més repetits per els usuaris es converteixen en Treending Topics.
I per últim, però no menys important, destaquem la opció de “retwittejar”, que és quan un tweet t’agrada i vols que aparegui a la teva pàgina personal.

Aquí tenim un exemple del que és Twubs. I també us deixo l'enllaç del meu Twitter.


No hay comentarios:

Publicar un comentario